Publicador de continguts


Cort presenta el nou Observatori Municipal de l’Habitatge de Palma a entitats socials i col·legis professionals


4 de desembre de 2023

Palma, 04 de desembre de 2023.- El tinent de batle d’Urbanisme i Habitatge, Óscar Fidalgo, acompanyat pel director general de l’Habitatge i Arquitectura del Govern balear, José Francisco Reynés, ha presentat aquest dilluns al Centre Municipal Flassaders el nou Observatori Municipal de l’Habitatge de Palma, que es desplegarà al llarg de l’any que ve.

A l’acte de presentació hi han assistit representants de diferents col·legis professionals, promotors, arquitectes, associacions i federacions de veïns i personal d’Urbanisme i de l’Institut Municipal d’Innovació (IMI).

Durant la jornada informativa, el tinent de batle ha avançat que aquest Observatori impulsarà una nova política d’habitatge a Palma, ja que comptarà amb la participació de tots els sectors de la societat.

Aquest Observatori Municipal té com a objectiu recopilar dades i desenvolupar un treball d’anàlisi que permeti elaborar, entre altres mesures, polítiques d’accessibilitat a l’habitatge analitzant la situació del mercat de l’habitatge, lloguers i actual situació dels habitatges lliures i protegits.

Data darrera modificació: 7 de desembre de 2023