Publicador de continguts


Presa de possessió de 12 professors músics i un faristoler com a personal funcionari de l’Ajuntament de Palma


5 de setembre de 2023

Palma, 5 de setembre de 2023.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit avui l’acte de presa de possessió de 12 professors músics i un faristoler com a personal funcionari de l’Ajuntament de Palma, adscrits a la Banda Municipal de Música Simfovents.

Durant l’acte, en un clima de molta emoció per als nous funcionaris i les seves famílies, han anat jurant o prometent els seus càrrecs com a professors de diferents instruments musicals de la banda i faristoler.

El batle de Palma els ha felicitat en nom del consistori i de tota la ciutat i ha assegurat que “la Banda de Música és un element fonamental en la vida de la nostra ciutat i en aquest Ajuntament, i és essencial que els músics tingueu l’estabilitat que us heu guanyat”. Així mateix, Martínez Llabrés els ha desitjat “molta sort en aquesta nova etapa i que continueu duent l’alegria de la vostra música a tots els racons de la ciutat”.

Per la seva banda, la tinent de batle d’Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, ha destacat el mèrit dels nous funcionaris, que han superat un exigent procés selectiu, “gràcies al vostre esforç i el suport de les vostres famílies”.

A l’acte hi han participat també el tinent de batle de Turisme, Innovació, Cultura, Esports, Restauració i Coordinació Municipal, Javier Bonet; la regidora del grup municipal socialista, Silvana González; les regidores del grup municipal Vox Jerónima Mayans i Sara Cerdó; el regidor del grup municipal MÉS, Miquel Àngel Contreras, i la regidora del grup mixt, Lucía Muñoz.

Data darrera modificació: 6 de setembre de 2023