Asset Publisher


PalmaActiva ajuda a formar-se per a obtenir un certificat de professionalitat d'operacions bàsiques de restaurant i bar


January 4, 2024

La regidora Lupe Ferrer ha vist a Ca’n Joan de s’Aigo com dos alumnes fan les pràctiques d'aquesta formació

L’alumnat obtindrà una titulació reconeguda pel SOIB-SEPE

Palma, 4 de gener de 2024.- PalmaActiva està desenvolupant un curs mitjançant el qual l’alumnat participant obtindrà un certificat de professionalitat de nivell 1 d’operacions bàsiques de restaurant i bar. La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, ha visitat aquests dies el local de Ca’n Joan de s’Aigo del carrer de Can Sanç, on dos alumnes fan les pràctiques d’aquesta formació.

La regidora d’Economia i Comerç ha agraït al gerent de Ca’n Joan de s’Aigo, Pere Joan Massanet, la seva col·laboració pera  poder realitzar aquestes pràctiques, un agraïment que ha fet extensiu a la cadena Meliá on també s’estan realitzant pràctiques.

Els centres de treball on l’alumnat d’aquest curs fa les seves pràctiques són: l’Hotel Innside Palma Bosque Melià, l’Hotel Melià Palma Marina, l’Hotel Palma Bellver Melià i els tres establiment de Ca’n Joan de s’Aigo (carrers de Can Sanç, del Sindicat i del Baró de Santa Maria del Sepulcre).

Ferrer destaca que aquest formació permetrà a les persones participants poder optar a millors llocs de feina, ja que les persones amb certificats de professionalitat són molt demanades per les empreses per a fer feina.

DADES DE LA FORMACIÓ

· Titulació: certificat de professionalitat d'operacions bàsiques de restaurant i bar nivell 1.

· Durada: 290 hores.

· Mòduls formatius:

o Servei bàsic de restaurant i bar (120 hores).

o Aprovisionament, begudes i menjars ràpids (90 hores).

o Pràctiques formatives no laborals (80 hores).

· Places: 15

· Inici: 09/10/2023 - acabament: 29/12/2023

Peu de foto: els alumnes Sebastián Moreno i Sergio Terrón, acompanyats per l’equip directiu de PalmaActiva i el gerent de Ca’n Joan de s’Aigo.

Date last modified: January 25, 2024